Hronika

Saopštenje PU Sremska Mitrovica

Porodično nasilje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za M. A. (65), zbog postojanja osnova sumnje da je prvo verbalno, a zatim fizički napao suprugu i naneo joj telesne povrede koje je konstatovao dežurni lekar. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu za krivično delo nasilje u porodici biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Napad nožem

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je S. J. (53), zbog postojanja osnova sumnje da je sa nožem u ruci, fizički napao dvoje sugrađana u privatnoj kući i jednom od njih naneo lake telesne povrede. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. On će, uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje opasnim oružjem pri tuči i svađi, biti u zakonskom roku doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Rasvetljeno razbojništvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi rasvetlili su 21. februara razbojništvo nad radnicom trgovinske radnje, samo par sati po njegovom izvršenju i uhapsili M. K. (49), koji se tereti za ovo krivično delo.
Sumnja se da je maskiran i uz pretnju nožem, iz fiskalne kase protivpravno uzeo izvesnu sumu novca i pobegao.
Po nalogu nadležnog tužioca, M. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

***

Operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji rasvetljeno je razbojništvo izvršeno na štetu zaposlenih u trgovinskoj radnji u okolini grada i identifikovali 40godišnjaka sa područja Stare Pazove koji se tereti za ovo krivično delo. Sumnja se da je maskiran i uz pretnju nožem, od radnica protivpravno prisvojio dnevni pazar. Prilikom pretresa, policija je pronašla odeću, fantomku i nož korišćene u izvršenju razbojništva. Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

Zaplena marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom pretresa stana L. M. (25), pronašli i zaplenili 185 grama suve biljne materije sumnjive na marihuanu. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. On će, uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.