26.12.2022.
Aktuelno, Pazovačke vesti

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U STAROJ PAZOVI

Paketići za decu iz hraniteljskih porodica

Za decu iz hraniteljskih porodica, decu pod starateljstvom i za decu u ustanovama socijalne zaštite u petak, 23. decembra je Klubu za dnevni boravak u staropazovačkom parku organizovana je podela paketića. Mališani se raduju svakom poklonu i Deda Mrazu, za koga uvek spreme neku pesmicu, što je njihov izraz zahvalnosti. Četrdesetoro dece uzrasta do 11 godina je dobilo novogodišnje paketiće, a za 85 starijih su obezbeđeni džeparci.
Podelu poklona je organizovao Centar za socijalni rad uz podršku Opštine Stara Pazova. Prisutne su ovom prilikom pozdravile i predstojeće praznike čestitale Nataša Milić Milaš, pomoćnica predsednika Opštine Stara Pazova i Rada Žugić, direktorka pomenute ustanove.
Nakon dve godine pauze, ponovo je za ovu priliku priređen program. Pozorište „Sanjalište“ iz Beograda je odigralo predstavu Bunar novogodišnjih želja i to je ono, čemu su se i mališani i njihovi hranitelji veoma obradovali. Bio je ovo jedan radostan dan kojim Centar za socijalni rad zajedno sa hraniteljskim porodicima završava ovu godinu.

Z.K.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.