19.10.2022.
Pazovačke vesti

RADI SE DEONICA PUTA OD RESTORANA „PUTNIKA“ DO KRAJA I NADVOŽNJAKA

Zatvoren put za Vojku

Od petka 14.oktobra zbog rekonstrukcije zatvoren je put od Stare Pazove ka Vojki. Radi se deonica od restorana „Putnik“ do kraja nadvožnjaka kao i sam nadvožnjak. Put će biti zatvoren narednih 30 dana i nadležni apeluju na vozače da koriste alternativni pravac preko Nove Pazove.

U „Lasti“ saznajemo da će do otvaranja puta svi putnici koji čekaju autobus za Vojku na stanici „Putnik“ to od sada činiti na tzv. „Dunav“ stanici prema Novoj Pazovi, što je nova trasa autobusa za Vojku i Krnješevce.

Radovi na ovoj deonici deo su velike rekonstrukcije putne mreže Stari Banovci – Nova Pazova – Vojka – Krnješevci. Nakon završetka ove deonice, radovi se premeštaju na deo od centra Vojke do Krnješevaca i na deo od centra Vojke pa do kružnog toka u Novoj Pazovi. Deonica od auto – puta do kružnog toka u Novoj Pazovi nedavno je završena.

Uređenje putne infrastrukture u Opštini Stara Pazova prioritet je u ovoj godini, a koliko je lokalna samouprava ozbiljno shvatila projekat dokazuje činjenica da je u njega uloženo čak 980 miliona dinara što predstavlja najveću investiciju u istoriji opštine Stara Pazova.

Investicijom od gotovo milijardu dinara i rehabilitacijom navedenih deonica u staropazovačkoj opštini unapređuje se postojeća putna mreža koja povezuje autoput, lokalne i regionalne centre i podiže nivo opšte bezbednosti drumskog saobraćaja.

D. G.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.