09.11.2018.
Aktuelno

OPŠTA BOLNICA SREMSKA MITROVICA

Vredna donacija

U Opštoj bolnici Sremska Mitrovica u petak, 9. novembra, uručena je humanitarna pomoć koju su obezbedili veteranski košarkaški klub Gene iz Minhena i Dragan Milošević, naš sugrađanin koji živi i radi u Nemačkoj i u proteklih petnaestak godina doprema vredne donacije mitrovačkoj bolnici.

Ovoga puta reč je o bolničkim jorganima, jastucima, ćebadima, potrošnom medicinskom materijalu, maskama za kiseonik, dva monitora i pomagalima za ortopedske pacijente, vrednosti oko 4.000 evra.

– Zahvaljujem se na humanitarnoj pomoći jer je ona našoj ustanovi uvek dobrodošla. Ovo nije prvi put da Dragan Milošević sa svojim saradnicima donosi pomoć i time pokazuje humanost i prema ljudima i prema gradu iz kojeg potiče, izjavio je direktor Opšte Bolnice Sremska Mitrovica, dr Živko Vrcelj.

Košarkaški veteran Dragan Pejaković uputio je Gradu Sremska Mitrovica veliku zahvalnost na podršci i pomoći u organizaciji humanitarno-sportskih događaja i realizaciji dopremanja donacija, posebno načelniku Gradske prave za zdravstvo Vojislavu Mirniću i njegovim saradnicima, jer imaju sluha za ovakve aktivnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.