19.10.2018.
Sport

EVROPSKO PRVENSTVO U DEČIJEM FITNESU

Šimanovčani ušli u top šest

Na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u dečjem fitnesu u Novom Sadu, učestvovala su četiri takmičara šimanovačkog fitnes kluba Top forma koji su se plasirali u Top šest. U konkurenciji preko 10 reprezentacija i preko 100 učesnika, devetogodišnja Isidora Savić osvojila je šesto mesto, desetogodišnja Tamara Đurić osvojila je šesto mesto i dvanaestogodišnja Dunja Radosavljević osvojila je takođe šesto mesto u svojoj kategoriji, dok je dvanaestogodišnji Milan Mavija osvojio četvrto mesto.

Kako je rekla Maja Radosavljević, trener šimanovačkog kluba Top forma i dečje fitnes reprezentacije, ovo je prvi put da su deca iz Srbije ušla u Top šest na Evropskom prvenstvu, što je veliki uspeh.

– Zaista sam prezadovoljna postignutim rezultatima. Međutim, nemamo vremena da spavamo na lovorikama, nego nastavljamo dalje sa treninzima i takmičenjima. Naravno, sva naša takmičenja, svi postignuti rezultati, rezultat su napornog rada, ali pre svega pomoći i podrške Opštine Pećinci i Sportskog saveza Razvoj sportova na čemu sam im veoma zahvalna – rekla je Radosavljević.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.