23.02.2018.
Aktuelno

Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Leto u Rumi

„Одмор те чека“ је слоган овогодишњег 40. Међународног сајма туризма у Београду који је отворен 22. фебруара.
На сајму је представљено више од 1.200 излагача из 55 земаља, а своје туристичке потенцијале румска општина је приказала на штанду „Диван је кићени Срем“, под окриљем Туристичке организације Војводине.
На овогодишњем Сајму туризма акценат се ставља на „Лето у Срему“, па је Туристичка организација Рума урадила посебну брошуру под називом „Лето у Руми“. Како се ове године обележава стогодишњица од присаједињење Срема Краљевини Србији, урађена је и брошура посвећена том важном датуму. Заједнички штанд општина Срема посетио је на отварању шеф Кабинета председника општине Војислав Миоковић. Мирјана Вујасановић, директорка Туристичке организације Рума је задовољна што је румски штанд био изузетно посећен првог дана сајма и нада се порасту броја туриста у овој години.
– Пошто је Рума у самом срцу Срема мора бити обавезна станица за све туристе. Ове године све туристичке организације из Срема промовишу лето у Срему. Ми смо припремили брошуру под називом „Лето у Руми“ и људе у Београду упознајемо да на само 50 километара одавде имају једну праву оазу оличену у излетишту Борковац, где могу да уживају у природи, праве пикник у шуми, пливају у правом олимпијском базену, или пак језеру, посете спа центар. У циљу неговања традиције овог пута промовишемо и стогодишњицу присаједињења Срема Србији – каже Мирјана Вујасиновић.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.