13.02.2018.
Aktuelno

Buđanovci

Sređivanje ulica

Geodetskim merenjima krenula je realizacija projekta rekonstrukcije najlošijih i najnebezbednijih saobraćajnica u Buđanovcima, onih u Partizanskoj i Ulici Nebojše Jerkovića.
Pomenuti radovi su započeli juče, a zajednički ih finansiraju Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i lokalna samouprava.
Ceo posao rekonstrukcije ovih ulica je vredan bezmalo 60 miliona dinara, a od te sume Uprava za kapitalna ulaganja je obezbedila 46,3 miliona dinara.
Potpisan je ugovor sa izvođačem radova, Uprava za kapitalna ulaganja je prebacila avansnu uplatu, tako da se vrlo brzo može očekivati i početak radova na samoj sanaciji kolovoza pomenute dve ulice u Buđanovcima.
– Ulice će biti proširene za jedan metar, asfaltirane u dva sloja, planirani su ivičnjaci i očekujemo nakon završetka radova više nego pristojne saobraćajnice. Sanacija ulica će svakako najviše značiti meštanima Buđanovaca, ali i drugim učesnicima u saobraćaju, jer je sve veći tranzit vozila kroz ovo selo – istakao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.