21.11.2017.
Društvo

Pećinci

Raspuštena Skupština

Одлуком Владе Републике Србије у општини Пећинци распуштена је Скупштина општине и образован Привремени орган, који ће до локалних избора обављати све послове из надлежности Скупштине и извршних органа општине Пећинци. На место председника Привременог органа именована је досадашња председница пећиначке општине Дубравка Ковачевић Суботички, а за чланове су именовани Зоран Војкић, Снежана Гагић, Миленко Ђурђевић и Синиша Ђокић.
На првој седници Привременог органа, одржаној 30. октобра, усвојен је Пословник о раду Привременог органа, а за секретара овог тела изабрана је Јелена Мићић, досадашњи секретар Скупштине општине Пећинци.
-Образовањем Привременог органа обезбеђено је несметано функционисање пећиначке локалне самоуправе у наредном периоду. Такође, желим да нагласим да наши суграђани неће трпети због увођења привремених мера и да ће сви инфраструктурни радови који су у току бити приведени крају, као и да ћемо наставити са реализацијом свих започетих пројеката. Све општинске службе ће наставити са редовним обављањем послова из своје надлежности чиме ћемо обезбедити несметано свакодневно функционисање локалне заједнице – изјавила је Ковачевић Суботички.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.