28.09.2017.
Aktuelno

Sremska Mitrovica

Građani u centru pažnje

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici danas je organizovan okrugli sto na temu „Usluge u oblasti izdavanja ličnih dokumenata – iskustva u korišćenju usluga javne uprave pri izdavanju ličnih dokumenata“. U okviru nacionalne kampanje „Ja u centru pažnje“, prikupljaće se informacije građana o kvalitetu usluga.
– Okrugli sto organizujemo povodom dvogodišnjeg projekta, koji realizuje centrala Evropskog pokreta u Srbiji zajedno sa Centrom evropske politike. Projekat se realizuje na teritorijama dvanaest gradova i opština a fokus je javna uprava u oblastima zdravstva, obrazovanja i izdavanja ličnih dokumenata građana. Građani, kao ciljna grupa ovog projekta treba da se uključe tako što će izraziti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, jer ne može javna administracija da zna njihove potrebe ako oni sami ne kažu – rekla je predsednica Evropskog pokreta u Sremskoj Mitrovici Ljiljana Josić.
Okruglom stolu je prisustvovao i Vasilije Jovešković, šef odseka za upravne poslove u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica.
– Policijska uprava Sremska Mitrovica u okviru svojih mogućnosti se trudi da građanima Srema udovolji u svim vrstama zahteva koji su vezani za izdavanje ličnih karti, pasoša, vozačkih dozvola, državljanstva i registracije vozila. U cilju bolje efikasnosti samo organizovali sistem zakazivanja putem izdavanja brojeva i zakazivanje putem interneta – rekao je Vasilije Jovešković.

S. K.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.