02.08.2017.
Aktuelno

Šidsko kulturno leto

Koncert Džonija Rankovića 4. avgusta

Nakon zapaženih nastupa na Exitu 2017. i Suvača festu u Kikindi, Džoni Ranković i njegovi „The Churlians“ ne staju. Sledi novi koncert i to u Šidu, u okviru Kulturnog leta, 4. avgusta u 22 časa na platou ispred Kulturno obrazovanog centra.
Najmlađi autorski rokenrol bend regiona sa Džonijem kao pokretačkom mašinom na čelu tako šalje najvažniju poruku ne samo muzičarskoj populaciji, vršnjacima i aktivim rokerima već svima koji slede svoje snove.
– Čovek mora da pronađe dovoljno snage i volje u sebi i izbori se za ideju koja mu je važna – kaže Džoni koji i dalje najveću snagu za sve životne prepreke nalazi u muzici koja ga je, kako voli da primeti, odabrala.
U pauzi letnjih koncerata na velikim binama radi na novim autorskim pesmama i najavljuje zanimljivu muzičku jesen.
– Pozivamo sve iz Šida i okoline na dođu na koncert i na najbolji način pokažu da je rokenrol živ a da smo mi ti koji mu dajemo i održavamo život – stoji u pozivu za koncert ovih talentovanih, upornih i ispred svega vrednih dečaka od kojih bismo mogli štošta da naučimo.
– Možda nas iznenadi i pridruži nam se i Žika Jelić, legendarni član Yu grupe koji je sa Džonijem i njegovim drugarima na svom lapstilu odsvirao njihov zajednički aktuelni hit „Harley, Less Paul & rokenrol“. To neka ostane kao iznenađenje – navode momci iz benda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.