13.03.2017.
Aktuelno

Nova Pazova

Podrška Aleksandru Vučiću

U Novoj Pazovi u subotu, 11. marta održan je skup podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću koji je organizovalo Udruženje Krajišnika u Srbiji. Sa skupa je upućena poruka da su izbori koji predstoje 2. aprila veoma važni za budućnost Srbije, da od rezultata zavisi da li će Srbija nastaviti da jača, ili ne.
„Aleksandar Vučić je čovek koji je dao nadu Srbiji i Krajišnicima“, „Vučić je političar koji razmišlja o ekonomiji, proizvodnji i razvoju“, neke su od poruka koje su se čule na skupu koji je blagoslovio protojerej Srđan Đurđević.
Mile Bosnić, predsednik Udruženja Krajišnika je podsetio da je Vučić dao nadu Krajišnicima i najavio završni skup podrške 26. marta u Novom Sadu.
Pozivajući Krajišnike da podrže Aleksandra Vučića, predsednik Opštine Stara Pazova je ukazao na ozbiljnost predstojećih izbora, a Marko Đurić, potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju je u izjavi za RTV Stara Pazova naglasio da se u Pazovi videlo da Krajišnici cene kako se Vučić odnosi prema njima i svima koji su proterani sa svojih ognjišta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.