06.02.2024.
Aktuelno, Izdvojena vest

U TOKU PRIJAVE ZA TAKMIČENJE

„Sremska kobasicijada“ u subotu

ŠID:

Udruženje „Sremska svinjokolja i kobasicijada“ iz Šida organizuje tradicionalnu gastronomsko privrednu manifestaciju 27. „Sremsku kobasicijadu“. Događaj će biti održan u subotu,10. februara u Slovačkom domu u Šidu. Centralni događaj biće takmičenje, odnosno javno ocenjivanje suvih sremskih fermentisanih kobasica. Komisija će 10. februara od 13 do 18 časova ocenjivati uzorke, u sali Slovačkog doma. Tom prilikom komisija će svaki uzorak prezentovati publici.
Jedan par suvih kobasica može se predati u Slovačkom domu u Šidu od srede, sedmog februara do petka, devetog februara u terminu od 16 do 22 časa, i u subotu, 10. februara od devet do 12 časova.
Svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti da donesu lično uzorak suve sremske kobasice mogu poslati brzom poštom na adresu UG „Sremska Svinjokolja i Kobasicijada“ Šid, Svetog Save 76, 22240 Šid, kontakt: 060 099 28 80. Prilikom slanja je potrebno da kandidati navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
U večernjim satima 10. februara od 19 časova, biće organizovana svečana večera uz muziku u velikoj sali Slovačkog doma, sa proglašenjem pobednika i dodelom nagrada. Svi koji predaju uzorak suve sremske kobasice na takmičenje, imaju besplatnu ulaznicu za večeru.
Vaše mesto za večeru možete rezervisati preko Fejsbuk profila „Sremska Kobasicijada“ ili putem telefona 0640471379.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.