03.05.2023.
Aktuelno

UVEK NA USLUZI PACIJENTIMA

U novoj Medlab laboratoriji u Sremskoj Mitrovici pacijenti dobijaju 10% popusta na sve laboratorijske analize!

U novoj Medlab laboratoriji u Sremskoj Mitrovici pacijenti dobijaju 10% popusta na sve laboratorijske analize!

 

Nedavno je u Sremskoj Mitrovici u ulici Jalijska 1, br. 73 započela sa radom Zdravstvena ustanova MEDLAB, prva privatna laboratorija na teritoriji Vojvodine sa tradicijom dugom gotovo tri decenije. Medlab u svom sastavu ima 16 laboratorija i posluje u 11 gradova na teritoriji Pokrajine.

Kako kaže prof.dr Milan Ubavić, direktor i vlasnik MEDLAB-a veliko iskustvo u radu na polju laboratorijske dijagnostike, stalno ulaganja u znanje i najsavremeniju opremu doprineli su visokom kvalitetu analiza ove laboratorije, brzini dobijanja rezultata i sticanju poverenja od strane pacijenata. Kvalitet svog rada MEDLAB dokazuje brojnim stručnim sertifikatima izdatim od strane najuglednijih evropskih kuća i, što je od izuzetne važnosti, u ovoj laboratoriji je moguće uraditi sve analize u oblasti biohemije, mikrobiologije i patohistologije.

Ono što Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Medlab čini posebnim je spremnost zaposlenih da u svakom trenutku budu na usluzi pacijentima kao i spremnost da, kada god je to moguće, pomogne najugroženijim pacijentima u opštinama u kojima posluje. Tako, ova laboratorija svake godine realizuje veliki broj humanitarnih akcija, a prof.dr  Milan Ubavić održi bezbroj edukativnih tribina svojim sugrađanima.

Medlab laboratorija  za celu porodicu!

Medlab laboratorija za mikrobiologiju sa virusologijom u Sremskoj Mitrovici nalazi se na adresi Jalijska 1. br. 73 i na usluzi je pacijentima svakog radnog dana od 7.30 do 19.00 časova, a subotom od 8.00 do 12.00 časova. Sve informacije vezano za laboratorijske pretrage možete dobiti od ljubaznog osoblja laboratorije na telefon 022/2105004.

Više informacija o Medlabu možezte dobiti na linku https://www.medlab.rs/ i Face book stranici https://www.facebook.com/medlab.laboratorija

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.