23.01.2023.
Aktuelno

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ШИД

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Шид пружа пуну и јединствену подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу у борби за пристојну и стабилну Србију, за очување мира, стабилности, и територијалног интегритета.

Србија и њен председник Александар Вучић  који се бори за очување мира на просторима Косова и Метохије, изложени су невероватним притисцима и уценама, и зато позивамо све грађане и политичке актере да у овим тешким тренуцима будемо јединствени у борби за територијални интегритет и очување мира на просторима Косова и Метохије, да покажемо национално јединство и дамо подршку политици коју води председник Александар Вучић да заштити српски народ и светиње у нашој јужној покрајини.

Србија не сме да стане, мора да се развија и јача истим темпом, да сачува национално јединство а то може једино на челу са председником Александром Вучићем.

И зато Општински одбор Српске напредне странке Шид поручује свом председнику Александру Вучићу да није сам у борби за мир и територијални интегритет, јер предаја није опција.

Живела Србија!

ПОВЕРЕНИК ОО СНС ШИД

Зоран Семеновић

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.