03.04.2020.
Aktuelno, Izdvojena vest, Koronavirus

OPŠTINA INĐIJA

Dezinfekcija ulica prioritet

Tokom vikenda osam ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ izvršili su dezinfekciju svih ulica na teritoriji opštine Inđija. Kako su istakli predstavnici tog preduzeća, dezinfekcija svih naselja vrši se po drugi put u poslednjih nekoliko dana.

Dezinfekciju ulica vršimo svakodnevno. Naši radnici sa atomizerima su na terenu i nema nijedne ulice na teritoriji naše opštine, a da nije dezinfikovana istakao je Dušan Lemaić, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“, i dodao je da su građanima dostupni kontejneri sa dezinfekcionim sredstvom na bazi natrijumhipohlorita. Kontejneri u Inđiji nalaze se na pet lokacija: Karađorđeva ulica kod objekta vrtića Neven“, Ulica Desanke Maksimović, naselje Šangaj, Ulica Ivana Milutinovića, kod prodavnice Žuti market“, centar Inđije kod Pošte i centar Inđije kod sata.

Dezinfekciona tečnost se konstantno dopunjava kako bi svi građani mogli da je preuzmu. Do sada je distribuirano preko 30 hiljada litara sredstva za dezinfekcijukaže Lemaić.

On dodaje da se sve ostale delatnosti koje su u nadležnosti JKP „Komunalac“ odvijaju bez problema, s tim što je krajem marta donesena odluka da se ne odvoze papir i PET ambalaža iz domaćinstava.

M. Đ.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.