13.02.2018.
Aktuelno

Buđanovci

Sređivanje ulica

Геодетским мерењима кренула је реализација пројекта реконструкције најлошијих и најнебезбеднијих саобраћајница у Буђановцима, оних у Партизанској и Улици Небојше Јерковића.
Поменути радови су започели juče, а заједнички их финансирају Управа за капитална улагања АП Војводине и локална самоуправа.
Цео посао реконструкције ових улица је вредан безмало 60 милиона динара, а од те суме Управа за капитална улагања је обезбедила 46,3 милиона динара.
Потписан је уговор са извођачем радова, Управа за капитална улагања је пребацила авансну уплату, тако да се врло брзо може очекивати и почетак радова на самој санацији коловоза поменуте две улице у Буђановцима.
– Улице ће бити проширене за један метар, асфалтиране у два слоја, планирани су ивичњаци и очекујемо након завршетка радова више него пристојне саобраћајнице. Санација улица ће свакако највише значити мештанима Буђановаца, али и другим учесницима у саобраћају, јер је све већи транзит возила кроз ово село – истакао је председник Општине Рума Слађан Манчић.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.