27.12.2017.
Aktuelno

Inđija

Uručena trehnička oprema policijskoj stanici

Poslednje dane 2017. godine predstavnici Opštine Inđija iskoristili su kako bi policijskoj stanici dodelili tehničku opremu u vrednosti od milion dinara. Operativci inđijskog MUP-a dobili su pancire koje do sada nisu imali, kupljene su kupe, čunjevi, računarska oprema, štampači, digitalni fotoaparati, lampe i druge neophodne stvari za efikasniji rad policijskih službenika.
Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak istakao je da je ovo nastavak dobre i intenzivne saradnje sa policijskom stanicom u Inđiji.
– Bezbednost naših sugrađana nam je na prvom mestu i u skladu sa ovlašćenjima maksimalno ćemo doprineti da ona bude na najvišem nivou- istakao je Gak i dodao da je kupovina tehničke opreme za policiju realizovana preko Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Inđija.
U ime policijske stanice opremu je primio načelnik Goran Kostić koji se zahvalio lokalnoj samoupravi na kupovini neophodnih sredstava za rad policijskih službenika.
-Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi i njenim predstavnicima na donaciji koja će doprineti kvalitetnijem obavljanju naših poslova i zadataka a samim tim i povećanju bezbednosti građana opštine Inđija- istakao je Kostić.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.