14.11.2017.
Aktuelno

Kolektivno venčanje u Sremskoj Mitrovici

Ljubav slavilo 15 parova

Колективно венчање одржано је 11. новембра у Градској кући у Сремској Митровици, а судбоносно „да“ изговорило је 15 парова.
Овој свечаности су присуствовали представници локалне самоуправе, породице, пријатељи и кумови младенаца, а младенцима је честитке упутио је градоначелник Сремске Митровице Владимир Санадер.
Након венчања, уследио је први плес младенаца, а потом и честитке њихових најближих. Младенци су се потом уз трубаче упутили на Трг Ћире Милекића, где су новопечене младе бацале букете.
Осмех на лицима младенаца нам је рекао више од речи али ми смо их ипак питали како су задовољни организацијом венчања.
На колективном венчању брак су склопили: Светозар Чизмаревић и Јована Станишић, Игор Весић и Данка Лукетић, Предраг Крајновић и Војислава Стојковић, Дарко Перић и Тамара Каралић, Перица Рикић и Станислава Марковић, Недељко Тубоњић и Љубица Машић, Дејан Рајц и Данијела Миливојевић, Сандро Бегановић и Јована Абрамовић, Мирко Лукић и Ивана Врховац, Жељко Лејић и Снежана Петровић, Слободан Стефановић и Марика Барић, Драган Антонић и Сања Станковић, Радослав Божић и Драгана Живановић, Дарко Лукић и Милена Николић, Моутих Алброуби и Слађана Крстоношић.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.