16.10.2017.
Aktuelno

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica

Nagrada za publikaciju o carskom Sirmijumu

Publikacija Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, objavljena pred Beogradski sajam turizma, u februaru ove godine, osvojila je 3. nagradu u kategoriji višelisne publikacije do 50 strana na XIII Međunarodnom festivalu turistickih publikacija „Kofer slova“ koji je održan 13. oktobra u Kruševačkom pozorištu.
Na konkursu je učestvovalo preko 50 turistickih organizacija u više kategorija. Posle međunarodnih sajmova turizma, ovo je jedna od najznačajnijih manifestacija za afirmisanje turističkih organizacija i destinacija.
– Ponosni smo jer je „REAL IMPERIAL ADVENTURE – Sremska Mitrovica“ nastala kao plod znanja, ljubavi, kreativnosti, kvaliteta i timskog rada Turističke organizacije Grada i prijatelja. Ideja vodilja nove publikacije je da pleni i privlači pažnju odličnim, neobičnim fotografijama mitrovačkih motiva, da tekst bude kratak, lirski pitak, privlačan, da se kroz svaki podnaslov provlači naš najjači adut „carski“ i da bude na tri jezika. Svaki njen element, brižljivo je odabran i kreiran. Fotografije su delo Mitrovčana, uglavnom amaterske, odabrane konkursom Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica. Tekstovi su bazirani na stručnim, istorijskim činjenicama, nadahnuti i uobličeni sa puno topline; prevedeni sa mnogo duha i razumevanja. Dizajniran strpljivo, sa ukusom, a kreativno i smelo. Svi koji su učestvovali u njenom stvaranju, pasionirani su ljubitelji našeg carskog grada Sremske Mitrovice – poručuju iz mitrovačke Turističke organizacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.