05.10.2017.
Aktuelno

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Mesto razmene ideja i iskustava

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja svečano je danas u Novoj Pazovi otvorio dvodnevnu manifestaciju, 11. Regionalni sajam privrede.
Ministar Đorđević rekao je da je sajam privrede bitan kako za celu Srbiju, Vojvodinu i opštinu Stara Pazova, tako i za sve preduzetnike, jer predstavlja idealnu priliku za dolazak potencijalnih investitora, ali i mogućnost da se oni koji ga posete međusobno upoznaju, dogovore saradnju i unaprede svoje poslovanje.
Regionalni sajam privrede je prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakte. Višegodišnja tradicija održavanja sajma i sve veći broj izlagača svedoči o značaju i ulozi ovog privrednog događaja.
Na ovogodišnjem sajmu učestvuje oko 150 izlagača iz zemlje i inostranstva. Posetioci će tokom današnjeg i sutrašnjeg dana moći da pogledaju ručno izrađene proizvode kućne radinosti, sve za opremanje stana, kuće i dvorišta, zimnicu, kolače, IT opremu, metalnu i plastičnu galanteriju i još mnogo toga…
Prateće manifestacije koje, iz godine u godinu, izazivaju sve veće interesovanje posetilaca su: sajam zapošljavanja, dualno obrazovanje, promocija domaćeg turizma i pratećih proizvoda.
Otvaranju sajma prisustvovao je Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Božić, v.d. direktora PKS – Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga i Zoran Vujović, potpredsednik Privredne komore Srbije.
Organizatori ove manifestacije su Opština Stara Pazova i Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.