18.09.2017.
Aktuelno

Nataša Popović, učenica Mitrovačke gimnazije

Stipendista IT akademije

Nataša Popović, učenica Mitrovačke gimnazije, našla se među 20 najboljih đaka generacije na konkursu koji su za 500 najuspešnijih učenika iz cele Srbije i Republike Srpske organizovale kompanija LINK group i Fondacija za obrazovanje Nj.K.V. prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića.
Nataša je tako dobila priliku da svoje usavršavanje i dalje napredovanje nastavi na ITAcademy, međunarodnoj školi za najtraženije IT profesije.
– Vrlo je važno da ovi mladi ljudi postanu svesni šta je IT i koliko je važno da steknu obrazovanje u toj oblasti. U tome je budućnost, jer bez IT-ja se ne može, sve je digitalizovano. Želim ovim đacima da imaju dosta uspeha i da na kraju dobiju dobar posao – rekao je prestolonaslednik.
Izabranim đacima generacije školovanja je svečano uručio prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević. Oni će IT akademiju pohađati online, i to program koji sami izaberu. Po završetku školovanja doći će u priliku da steknu i svetski priznate sertifikate, kao što su Microsoft, Oracle, Camridge i mnogi drugi.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.