06.09.2017.
Aktuelno

JKP „Sava“ Pećinci

Završni radovi na montaži novog kotla

U toplani Javnog komunalnog preduzeća „Sava“ u Pećincima u toku su završni radovi na montaži novog kotla za daljinsko grejanje, a po rečima direktora JKP „Sava“ Željka Milićevića, novi kotao će obezbediti stabilnije, sigurnije i kvalitetnije grejanje korisnicima daljinskog sistema grejanja u Pećincima.
– Stari kotao je procurio i imali smo dve mogućnosti: ili da uradimo reparaciju starog kotla ili da ugradimo novi. Kako je cena reparacije starog kotla iznosila dve trećine cene novog, odlučili smo se za kupovinu novog kotla, koji će obezbediti stabilnije i kvalitetnije grejanje našim korisnicima ne samo ove zime, već i narednih nekoliko godina. Novi kotao kao energente koristi gas i mazut – rekao nam je Milićević i dodao da će narednih dana radnici JKP „Sava“ izvršiti još neke popravke na toplovodu, kako bi grejnu sezonu dočekali potpuno spremni.
On je još jednom podsetio korisnike daljinskog grejanja u Pećincima da do 20. septembra, dok je voda ispuštena iz toplovoda, izvrše popravke na kućnim instalacijama, kako nakon početka grejne sezone ne bi bilo prekida u grejanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.