21.08.2017.
Aktuelno

Izbori u iriškoj opštini

Apsolutna pobeda kandidata SNS

Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka odneli su apsolutnu pobedu na izborima za članove saveta mesnih zajednica u četiri iriške mesne zajednice. Izbori za nove članove Saveta održani su juče u Jasku, Neradinu, Krušedol Selo i Maloj Remeti.
Najveća izlaznost birača bila je u Neradinu, gde se biralo pet članova saveta, a kandidovano je bilo devet meštana. U ovom iriškom selu od 377 upisnih birača, glasalo je njih 204. Novi savet MZ Neradin naredne četiri godine činiće: Petar Nikolić, Goran Subotić, Boško Ilišević, Milenko Avramović i Petar Ristić.
Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka osvojili su svih sedam mesta u Mesnoj zajednici Jazak. U ovom selu od 790 upisanih birača, glasalo je njih 198. Novi savet činiće se sledeći kandidati: Lazar Jankulović, Branko Grujić, Aleksandar Jocić, Branislava Mladenović, Ljiljana Grujičić Tešić, Ivica Mišić, Pavle Mihajlović.
U Mesnoj zajednici Krušedol selo SNS je osvojila svih pet mesta, a novi Savet činiće: Pavle Misirkić, Miodrag Cvetković, Branislav Misikrić Milan Lisovac i Mitar Trifunović. Od 317 birača na glasanje je izašlo 67 meštana Krušedol Sela.
U Maloj Remeti je takođe izglasano svih pet mesta za članove Saveta koje je podržala SNS, a članovi saveta su: Dragan Milošević, Siniša Teodorović, Miroslav Laćarac, Branko Stojanović i Jovana Opančić. U Maloj Remeti je upisano 106 birača, a glasalo je njih 56.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.