01.08.2017.
Sport

Sportska igrališta u Sremskoj Mitrovici

Besplatna razonoda na otvorenom

U Naselju Kamenjar završena je rekonstrukcija skejt parka i postavljeni su novi elementi koji su upotpunili sadržaj ovog parka. Takođe, kod Poslovno sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici postavljena je teretana na otvorenom, te tako Mitrovčani od sada imaju nova mesta u gradu za sport i zabavu. Za ove namene iz gradskog budžeta izdvojeno je oko pet miliona dinara.
Prema rečima načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslava Jokića ova igrališta su urađena u skladu sa evropskim i svetskim standardima pa se sada na ovim mestima mogu održavati i takmičenja najvišeg nivoa.
– Veoma nam je važna bila bezbednost, tako da su sve sprave ispitane i potpuno bezbedne za korišćenje. U narednom periodu ćemo izvršiti i rekonstrukciju postojećih terena, tačnije tartan podloge na terenu, a razmišljamo i o izgradnji multifunkcionalnog dečjeg centra u centru grada kako bi naši najmlađi sugrađani imali što bogatije sadržaji za igru i razonodu – rekao je Jokić.
Vasilj Ševo, direktor PSC „Pinki“ je istakao da teretana na otvorenom upotpunjuje već postojeće sadržaje u ovom delu grada, kod hale Pinki. Izgradnja bazena se završava, pored bazena je teren za košarku i mali fudbal, a sada građani imaju mogućnost da besplatno vežbaju na spravama koje su postavljene na tartan podlozi, kako bi se izbegle eventualne povrede, naglasio je Ševo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.