29.07.2017.
Aktuelno

Inđija

Gradski bazen obara sve rekorde u posećenosti

Gradski bazen u Inđiji beleži rekordnu posetu. Za 35 dana rada omiljeno inđijsko kupalište posetilo je preko 32 hiljade kupača. Kako ističe Ilija Trbović, direktor Ustanove „Sportski centar“, prošle godine u toku cele sezone bazen je posetilo ukupno oko 30 hiljada kupača. Očekivanja su da će do kraja kupališne sezone bazen dostići rekord u broju poseta koji nije zabeležen 10 godina unazad.
– Na bazenu konstantno imamo od 1.000 do 2.000 posetilaca, kada su vremenske prilike dobre, a taj faktor je i doprineo ovogodišnjim dobrim rezultatima na Gradskom bazenu- kaže Trbović.
Direktor Ustanove „Sportski centar“ koja upravlja Gradskim bazenom komentariše i nedavne glasine da je došlo do nekoliko ozbiljnijih povreda tokom upotrebe postavljenih tobogana.
– Tobogan ima sve tehničke karakteristike i uslove za korišćenje. Na ulazu postoji uputstvo za njegovo bezbedno korišćenje. Ne možemo nikome zabraniti da koristi tobogan kako želi. Mogu da potvrdim da se desila samo jedna povreda, baš iz razloga što se nije poštovalo uputstvo za korišćenje – kaže direktor i dodaje da se svaka eventualna povreda evidentira u ambulanti koja se nalazi na bazenu, te je lako proverljivo da li je i koliko povreda bilo tokom ove sezone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.