10.07.2017.
Aktuelno

Inđija

Novi teren za buduće košarkaške zvezde

Ljubitelji košarke, sportisti i rekreativci dobili su najbolje uslove za treniranje i odigravanje košarkaških utakmica „na otvorenom“ na rekonstruisanom terenu kod Kulturnog centra u Inđiji. Proslavljeni košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak juče su, simboličnim presecanjem vrpce otvorili pomenuti košarkaški teren uz prisustvo velikog broja građana, među kojima je najviše bilo najmlađih.
Teren, koji nosi ime „Miroslav Raduljica“, obnovljen je pre nešto više od mesec dana zahvaljujući inicijativi Opštine Inđija.
– Ovo je zaista odlična akcija i znam koliko je značajna za klince u Inđiji. Da sam ja imao ovakav teren, možda bih bio još bolji igrač – rekao je Miroslav Raduljica i dodao:
– Zaista mi je velika čast što teren nosi moje ime i nadam se da će inspirisati mnoge da se uvek trude i, naravno, da se bave sportom, bilo profesionalno ili rekreativno.
Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak podsetio je da je na košarkaškom terenu, u prethodnom periodu, zamenjena stara, dotrajala tartan podloga novom koja će biti lakša za održavanje.
– Želimo da obezbedimo najbolje i najsavremenije uslove za sve sportiste i rekreativce u našem gradu. Zbog toga je rekonstrukcija košarkaškog terena samo početak svih aktivnosti koje smo predvideli, a koje se tiču rekonstrukcije sportskih terena u našoj opštini – istakao je Gak.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.