07.07.2017.
Aktuelno

Ogar

Kraljevski festival

Dvorište Aksentijevog kućerka u Ogaru, sinoć je bilo prepuno dece, radoznale i spremne da pogledaju dečju predstavu, koju je za njih pripremio Kulturni centar Pećinci u okviru „Pećinačkog kulturnog leta“, a pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave. Mladi glumci dramske sekcije KC Pećinci izveli su nagrađivanu predstavu „Kraljevski festival“ za svoje vršnjake iz Ogara, i one malo manje, sa jasnom porukom da je ljubav iznad svega.
Najstarija očuvana kuća u Sremu, tako je postala jedna velika pozornica, a nestrpljivu publiku pozdravili su Perica Odobašić, arheolog Turističke organizacije opštine Pećinci, koja je suorganizator „Pećinačkog kulturnog leta“ i Milan Aleksić, ispred Saveta mesne zajednice Ogar, koji je najmlađim Ogarčanima, nagovestivši šta mogu da očekuju tokom predstave, poželeo prijatan boravak u dvorištu Aksentijevog kućerka.
„Kraljevski festival“ izveli su mladi glumci – Katarina Popović, Milan Čikić, Nenad Knežević, Sara Novković, Tatjana Petošević, Dušan Plavšić, Aleksandar Tripković, Dušan Zakić, Stefan Zakić, Dušan Petrović, Luka Topalović, Marija Miler, Marina Milovanović i Ivona Lazarević. Predstavu je prema tekstu Tode Nikoletić režirala Dragana Knežević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.