19.06.2017.
Aktuelno

Inđija

Imenovani direktori javnih preduzeća

Na današnjoj sednici Skupštine Opštine Inđija razrešeni su stari vršioci dužnosti svih pet javnih preduzeća i imenovani direktori u tri javna preduzeća: JP „Ingrin“, JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JP „Inđija put“. U ostala dva javna preduzeća, JKP „Komunalac“ i JP „Ingas“, imenovani su novi vršioci dužnosti na period do godinu dana.
Za direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ imenovan je Dragoljub Trifunović, diplomirani ekonomista iz Inđije, koji je u prethodnih godinu dana bio vršilac dužnosti direktora u pomenutom javnom preduzeću. Ista situacija je u JP „Inđija put“ i JP „Ingrin“ gde su, takođe, za direktore imenovani dosadašnji vršioci dužnosti Zoran Milićević, diplomirani ekonomista iz Beške i Momčilo Malešević, diplomirani ekonomista iz Beške. Svim direktorima poveren je mandat u trajanju od četiri godine.
– Izabrali smo direktore u onim javnim preduzećima gde su kandidati ispunili sve neophodne uslove. Direktori koje smo izabrali sada imaju još veću odgovornost, jer više nisu samo vršioci dužnosti već sada imaju jednu obavezu više. Nastavljamo dalje sa poslom, sa težnjom da će novi direktori raditi na unapređenju rada svojih javnih preduzeća – istakao je Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija.
Za razliku od tri pomenuta javna preduzeća u kojima su imenovani direktori, u JP „Ingas“ i JKP „Komunalac“, imenovani su novi vršioci dužnosti. Gojko Knežević, diplomirani pravnik tu funkciju će obavljati u JP „Ingas“, dok je Dušan Lemaić novi vršilac dužnosti direktora JKP „Komunalac“ Inđija.
Dr Jovo Komazec, u naredne četiri godine obavljaće funkciju direktora Doma zdravlja. Maja Bošnjak, dosadašnji vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije, tu funkciju obavljaće i narednih godinu dana, dok će Ilija Trbović, dosadašnji v.d. direktora Ustanove „Sportski centar“ biti na istoj funkciji, takođe, narednih godinu dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.