29.04.2017.
Aktuelno

Završena sanacija Grebenskog puta

Bolji prilaz izletištima na Fruškoj gori

Sanacija Grebenskog puta, u delu puta od Iriškog venca do hotela „Norcev“, završena je i puštena u saobraćaj, te je od juče građanima omogućen bolji prilaz izletištima i manastirima na Fruškoj gori.
Radovi na sanaciji 3,4 kilometra puta završeni su dvadeset dana pre predviđenog roka. Ukupna vrednost radova iznosi 49.826.573,04 dinara, a sredstva su Opštini Irig dodeljena preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.
Projekat je obuhvatio sanaciju, odvodnjavanje i postavljanje saobraćajne signalizacije, što će doprineti bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, ali i većem razvoju turizma u iriškoj opštini.
Rekonstrukcija puta od Iriškog venca do hotela „Norcev“ početak je velikog projekta koji će u narednim godinama da bude realizovan u saradnji lokalnih samouprava i Pokrajinske vlade, a koji podrazumeva kompletnu rekonstrukciju Grebenskog puta. Realizacija projekta će doprineti razvoju privrede, stvaranjem prostornih mogućnosti za izgradnju kapaciteta na izuzetno atraktivnoj lokaciji što će dugoročno pozitivno da se odrazi na celokupan razvoj područja Fruške gore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.