21.03.2017.
Aktuelno

Pružni prelaz Sremska Mitrovica - Laćarak

Obustava saobraćaja od 23. do 27. marta

U četvrtak 23. marta od 07.00 časova počinju radovi na pružnom prelazu između Sremske Mitrovice i Laćarka i tom prilikom će biti obustavljen saobraćaj na državnom putu deonica Laćarak – Sremska Mitrovica, u periodu od četvrtka 23. marta do ponedeljka 27. marta.
Svim vozačima savetuje se da koriste alternativne pravce, a oni koji dolaze sa graničnog prelaza Sremska Rača i iz Bosuta u Kuzminu će se upućivati na auto-put, dok će teretna vozila i autobusi iz pravca Čalme i Divoša biti upućeni preko Rohalj baza i Ležimira do Sremske Mitrovice.
Svi vozači koji putuju iz Sremska Mitrovice za Laćarak koristiće pravac kroz ulice Planinska, Hajduk Stanka i Trive Vitasovića gde će prethodno moći da koriste dva alternativna pravca, jedan preko pružnog prelaza u Ulici Petra Preradovića, a drugi preko Marka Aurelije, Dimitrija Davidovića i Fruškogorske ulice.
Tim povodom bići postavljeno nekoliko tabli sa obaveštenjima, kao i organizovani punktovi na kojima će se nalaziti kako saobraćajna policija, tako i lica koja su dodatno angažovana kako bi pružala potrebne informacije vozačima.
U periodu vršenja radova javni gradski i prigradski prevoz neće biti obustavljen ali će zbog korišćenja alternativnih pravaca autobusi saobraćati po izmenjenom redu vožnje tj. kasnije će dolaziti do svojih odredišta.
Iz Grada Sremska Mitrovica apeluju na građane da imaju strpljenje do završetka radova.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.