Društvo

PAJTIĆU IZA LEĐA: STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA – Lemajić finansira DSS

POLITIKA copyНародна изрека каже да стара љубав заборава нема. Иако је након много лутања по разним странкама и покретима (од Грађанског савеза, ЛСВ, СПО, ДСС, Митровица европска регија, Вредна Митровица итд.) Лемајић Ненад је решио да се макар на неко време опроба и у Пајтићевској лоповској ДС странци, „укравши“ за почетак Градски одбор од Александра Продановића. Али, откако су расписани локални избори, заиграла Лемајићу торбица. Шта је за њега да има само једну странку, мада му у унцутаријама помажу и ови из тзв. Двери, али слабо је то шићарџијско друштванце. Ових дана, на прозор нашег новинара, писца ових редова, слети голуб, али не само да се по обичају улита, него да са собом донесе и писмено на коме лепо пише да љубав према ДСС-у заборава нити има, нити ће га икад имати.
Уз писмо, голуб писмоноша као и сваки одговорни Кркобабићев чиновник, носи и доказе. На изводима Централе странке ДСС (Банка Интеза, број 197 од 07. 12. 2015.), лепо се може видети да је лице Ненад Лемајић, у улици Светозара Милетића 6, извршило две новчане уплате својој бившој (?), а можда и поново будућој странци у износу од 420.000 и 320.000 динара, на име прилога. Дакле, укупно 740.000 динара је пред Нову годину Лемајић Ненад уплатио новчаних прилога Централи ДСС-а у Београду.
Није то мали прилог за једног рећи ћемо сиромашног професора који живи од своје просветарске плате. Кад би се зезали, наравно! Мислим, то да живи од плате. Шта то тим новцем, тренутни функционер Пајтићевог ДС, Лемајић, плаћа ДСС-у? Професор није одговарао на позиве наших новинара, као што иначе не одговара када су М НОВИНЕ у питању, па можемо само да нагађамо шта је сматрао под „прилогом“ од 740.000 динара? Да ли то зна његов страначки шеф Пајтић? Да ли су то можда оне паре које су биле намењене финансирању ДС-а, за шта је Градској управи за буџет подметнут лажни текући рачун Лемајићеве приватне фирме, због чега су се заинтересовали Полицијска управа и Тужилаштво?
Или то сад Лемајић, кад види да је све пропало у његовој тренутној странци са Бојаном Пајтићем, хоће да се врати својој бившој љубави ДСС-а? Да ли је то уопште могуће сада, када су се у ДСС-у коначно решили лемајићевског олоша и иду на изборе без бивших хипотека? Микица Илић, председник Градског одбора ДСС у Сремској Митровици је изричит што се тиче Лемајића:
– Не долази у обзир. Такви људи као Лемајић нашој странци више не требају. Ето га тамо Пајтићу, па нека он мисли шта ће с њим и његовом багром, која је од вишестраначја направила клозетски куплерај у Сремској Митровици – каже Микица Илић.

Владимир Ћосић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.