29.02.2024.
Društvo

OPŠTINA INĐIJA NA SAJMU TURIZMA

„Srpska Kapadokija“ izazvala veliko interesovanje


Turistička organizacija opštine Inđija na veoma originalan način predstavila se na ovogodišnjem, Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. U hali četiri, Beogradskog sajma predstavljena je celokupna turistička ponuda opštine Inđija, sa posebnim akcentom na nastavak realizacije projekta „Srpska Kapadokija“ i drugu sezonu letenja balonom na topao vazduh na Krčedinskoj adi.
Pored predstavljanja na pomenutom štandu, na prostoru Beogradskog sajma, pored pešačke pasarele u četvrtak, petak i subotu u periodu od 12 do 14 časova organizovan je vezani let balonom za zainteresovane posetioce koji su, na taj način, imali priliku da vide kako izgleda delić Srpske Kapadokije.
– Posetioci su imali priliku da uđu u korpu balona, fotografišu se i dobiju detaljnije informacije u vezi sa letenjem balonima na topao vazduh na Krčedinskoj adi, odnosno sezonom koja bi trebala da počne u junu, što zavisi od vremenskih prilika i nivoa Dunava. Očekujemo da će se situacija stabilizovati sredinom maja, nama je potrebno petnaestak dana da sve pripremimo za početak sezone i to će, svakako, biti početkom juna- istakao je Uroš Trifunović, vršilac dužnosti direktora TOO Inđija i dodao.
Na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam putem VR prezentacije predstavljeno je i Keltsko selo, jedinstven tematski turistički kompleks u Inđiji.
– Moram da istaknem smo veoma zadovoljni na koji način smo predstavili turističku ponudu opštine Inđija kao i brojem posetilaca koji su bili zainteresovani da čuju više detalja na našem štandu, ali i da probaju kako izgleda leteti balonom u sajamskim uslovima, dodao je Trifunović.
Turistička organizacija opštine Inđija organizovala je i mini nagradnu igru za posetioce. Naime, posetioci sajma trebali su da se fotografišu u korpi balona jer ona sa najviše lajkova dobija dve karte za let balonom.
M. Đ.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.