07.12.2023.
Aktuelno, Izdvojena vest

POČELE PRIJAVE GRAĐANA ZA UČEŠĆE U NOVOGODIŠNJOJ MANIFESTACIJI U SREMSKOJ MITROVICI

„Zimzovica“ za sve


„Zimzovica“ je naziv praznične manifestacije koja će se održati u Sremskoj Mitrovici. Naime, 21. decembra, pred sam početak zimskog raspusta, biće otvoreno klizalište, a Gradski trg i park biće pretvoreni u ledenu dvoranu zabave sa mnoštvom sadržaja i prazničnom pijacom.
– Ove zime želeli smo da centar zbivanja prenesemo u centar grada, u Gradski park i da još jednom manifestacijom obeležimo 150 godina od kako je park uspostavljen. Grad se uveliko ukrašava, očekuju se novi ukrasi i lampioni. Uskoro počinje i montaža klizališta i još jednog specijalnog iznenađenja. Želeli smo da manifestaciju vežemo za raspust, kako bi i svi školarci mogli da uživaju. Praznici su uvek dobar trenutak da usporimo, posvetimo pažnju jedni drugima i onome što je najvažnije – porodici, izjavio je Dušan Drča, v. d. direktora Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica
Ove godine na otvorenoj pozornici mogu da učestvuju svi posetioci, bilo da imaju svoj bend, da puštaju muziku, plešu, pevaju, glume. Dobrodošli su svi amaterski, dečiji ili seniorski sastavi. Prijave za učešće se podnose u Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica ili na imejl Ustanove za negovanje kulture „Srem“ ustanovasremsm@gmail.com.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.