25.07.2023.
Aktuelno

Normalizovano vodosnabdevanje u Suseku

Meštani Suseka i vikend naselja Kruševlje kod Banoštora, danas su snabdeveni sa dva agregata kojima je uspostavljeno vodosnabdevanje ovih, trenutno najugroženijih, delova opštine Beočin.
Od prvog olujnog udara u sredu, koji je prouzrokovao ozbiljne kvarove na dalekovodima, pojedini delovi Suseka i vikend zona Kruševlje ostali su bez struje i vode a ekipe „Elektrodistribucije” još uvek rade na sanaciji ogromne štete koje je nevreme izazvalo kao i svim neophodnim popravkama!
Uspostavljanjem vodosnabdevanja u ovim krajevima, svi delovi teritorije opštine Beočin ponovo imaju vodu.
Imajući u vidu da je sanacija struje apsolutni prioritet, jer od nje zavisi i snabdevanje vodom, Opština Beočin je agregate obezbedila u saradnji sa Pokrajinom koja u ovom trenutku pomaže i novosadskoj opštini, Kovilju, Gajdobri, Čelarevu koje su takođe danima bez struje.
„Od početka smo na vezi sa Pokrajinom i zahvalni smo na podršci jer znamo da je ovih agregata malo i da su sve moguće rezerve, kako nacionalne tako i pokrajinske upotrebljene shodno procenama „Elektrodistribucije”. Važno je da, u datim okolnostima, zajedno činimo sve što možemo a našim sugrađanima se posebno zahvaljujem na strpljenju jer je u ovim danima izuzetno teško! Svi se nadamo dobrim vestima iz „Elektrodistribucije”, ekipe su danonoćno na terenu i čine sve što mogu da ponovo uspostave dovod električne energije!”, rekla je predsednica opštine Beočin Biljana Janković tokom današnjeg obilaska terena.

foto: Ismet Ademovski

 

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.