Aktuelno

Krivična prijava ženi, vozaču taksija

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, protiv četrdesetpetogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Ona se sumnjiči da je jutros oko 6 časova, u ulici Rumski drum na izlazu iz Sremske Mitrovice, upravljajući taksijem, izazvala saobraćajnu nezgodu tako što je nepropisno skrenula ulevo, ne uverivši se prethodno da je to bezbedno i tom prilikom kombi koji je krenuo da je pretiče udario je u njeno vozilo.

 

U ovoj nezgodi, teške telesne povrede zadobila su dva putnika iz kombija, a lake telesne povrede 16 putnika iz kombija i vozač taksija.

 

Protiv vozača kombija biće podneta prekršajna prijava nadležnom prekršajnom sudu zbog sumnje da se, pre nego što je započeo preticanje, nije uverio da je to bezbedno.

 

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.