15.04.2020.
Aktuelno, Izdvojena vest, Koronavirus

OPŠTINA IRIG

Dozvole za kretanje

Fizička lica,  kojima je potrebna dozvola za kretanje u vreme policijskog časa, a koji pružaju usluge pomoći u kući- usluga socijalne zaštite, ali i direktno ugovorena pomoć između dve osobe, kao  i usluge socijalne zaštite –  personalni asistent, i roditeljima koji konačnom sudskom presudom regulišu viđenje deteta, odnosno preuzimanje i vraćanje deteta od jednog roditelja, zahtev za izdavanje dozvole mogu podneti poštom, na adresu Opštinska uprava Irig, Vojvode Putnika 1, Irig, potom preko E-uprave na linku https://euprava.gov.rs/usluge/5616, kao i telefonom na broj 022/400-620 od 8 do 12 časova i u četvrtak 16. aprila od 8 do 10 časova.

Zahtev treba da sadrži ime i prezime lica za koje se traži dozvola za kretanje, JMBG pružaoca usluge, ime, prezime i adresa korisnika usluge, JMBG korisnika usluge, kao i  vrstu usluge koju lice pruža.

Pod vrstom usluge se podrazumeva:pomoć u kući za stara lica, personalna asistencija za osobe sa invaliditetom i viđanje deteta i roditelja kome dete nije povereno na brigu i staranje.

Lica koja imaju rešenje od suda podnose broj rešenja od suda, oni koji su sklopili ugovor podnose kopiju ugovora, a oni koji su postigli usmeni dogovor to navode u zahtevu.

Verodostojnost podataka lokalna samouprava proverava sa Centrom za socijalni rad opštine Irig.

Detaljnije informacije mogu se dobiti  na broj 062/773-946.

Obrazac zahteva se nalazi na sajtu iriške opštine.

S. DŽ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.