28.03.2020.
Aktuelno, Izdvojena vest, Koronavirus

ZORAN SEMENOVIĆ, KOMANDANT ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE OPŠTINE ŠID

U narednim danima dezinfekcija javnih površina

U subotu, 28. marta, komadant Štaba za vanredne situacije Zoran Semenović se obratio građanima Opštine Šid, putem video klipa koji je postavljen na zvaničnoj stranici opštine.

-Najvažnija informacija za građane  Opštine Šid je da do sada u našoj sredini nije zabeležen ni jedan slučaj oboljenja izazvanog infekcijom korona-virusa. Nastavićemo da se borimo protiv ove zle i opake bolesti, tako što ćemo danas od 17 časova da uradimo kompletnu dezinfekciju građevinskog reona nasenjenog mesta Šid, Gibarac, Bačinci i Kukujevci, a u toku sutrašnjeg dana svih ostalih nasenjenih mesta u opštini. Taj posao ćemo uraditi uz pomoć ZZ Graničar, mehanizacije iz Morovića i naših voćara. Napravićemo maglu od dezinfekcionih sredstava, tako da ćemo sve javne površine, puteve, pešačke staze da dezinfikujemo na način kako je to predviđeno,- saopštio je Semenović.

Posebnu zahvalnost Zoran Semenović je uputio penzionerima koji se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije. Dodao je i podatak da nije zabeležen ni jedan prekršaj koji se odnosi na kršenje javnog reda i mira u vreme policijskog časa u prethodnoj noći. Obraćanje je završio pozivom da i dalje građani ostanu kod svojih kuća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.