11.04.2019.
Sport

INĐIJSKI ATLETIČARI

Šampioni Vojvodine

Inđijski atletičari zabeležili su zavidne rezultate na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine u krosu koje je održano u Zrenjaninu. U najvažnijoj, zajedničkoj trci seniora i juniora na 6.000 metara nastupili su trojica inđijskih trkača na srednje i duge pruge: Miloš Malešević, Miloš Segedi i Milan Puđa.

Dominacijom tokom cele trke, nadmoćno su se dokopali medalja u svojim kategorijama. Miloš Segedi je seniorski šampion Srbije za 2019. godinu, Milan Puđa je vicešampion Vojvodine u istoj kategoriji, dok je Miloš Malešević bio najbolji u konkurenciji juniora. Time su ponovili prošlogodišnje uspehe i nastavili dominaciju u trčanju na kros stazi.

Ovi rezultati nagoveštavaju berićetnu sezonu inđijskih takmičara na atletskoj stazi, na kojoj su prva takmičenja zakazana za jun. Da bi se što bolje pripremili za ove nastupe, polovinom meseca su, od strane selektora Edina Zukovića, pozvani na pripreme reprezentacije Srbije, koje će se održati na Zlatiboru od 15. do 30. aprila, ističu iz Atletskog kluba u Inđiji.

M. Đ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.