21.03.2019.
Hronika

UBISTVO U NOVOJ PAZOVI

Usmrtila partnera nožem

Viktorija Rumenović (60) iz Nove Pazove, usmrtila je svog partnera Slobodana Lukića (57), zabivši mu nož u grudi, nakon kraće svađe koja je izbila u subotu 16. marta oko 22 sata, u kući u kojoj su živeli u Ulici Svetozara Markovića u Novoj Pazovi. Osumnjičena je odmah uhapšena i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, posle kojih je, uz krivičnu prijavu saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Komšije iz ulice, gde se odigrao zločin, dan nakon ubistva nisu bili voljni da govore o Viktoriji. Za nju kažu da se pre desetak godina, sa tadašnjim suprugom doselila u Novu Pazovu iz Beograda, i otkako joj se suprug ubio, sva komunikacija se svodila samo na pozdravljanju.

– Oni su kupili kuću. Njen suprug, kojeg su zvali Toni, bio je taksista i pre nekoliko godina je izvršio samoubistvo iz pištolja u ovoj kući. Nikada nam nije rekla šta je mogao da bude motiv njegove teške odluke. Posle toga počela je da pije, imala je nekoliko partnera –  priča jedna od komšinica iz ulice.

O ubijenom Slobodanu komšije malo znaju, njega su počeli da viđaju poslednjih godinu i po dana.

– Mislimo da je on obavljao građevinske poslove, ali znamo da nije imao stalno zaposlenje. Voleo je da pije i često smo ga viđali pijanog. Viktorija je nasledila penziju od pokojnog muža i valjda im je to bio glavni izvor prihoda – pričaju poznanici ovih partnera. Niko od njih nije mogao da potvrdi da li je nekada čuo svađu iz njihovog dvorišta i da li su viđali policiju da je intervenisala.

– Ona je volela životinje i samo ih je skupljala. Tu je bilo, ne znam koliko mačaka, pasa. Kada joj ostane otvorena kapija, sve te životinje istrče na ulicu, pa sam morala da je dozovem da ih zatvori, jer sam se plašila zbog unuka. Ona bi samo kratko rekla da se ne bojim, da one neće o ništa – govori komšinica, koja je za tragediju čula na službi u crkvi.

S. Kostić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.