07.02.2019.
Hronika

DONJI PETROVCI

Poginuo pešak

Pedesetogodišnji Goran B. iz Beograda je nastradao u nedelju 3. februara uveče oko 20 časova na lokalnom putu između Putinaca i Donjih Petrovaca. Na njega je naletelo vozilo koje ga je usmrtilo na licu mesta. Vozač je pobegao sa mesta saobraćajne nezgode. Policija još uvek intenzivno traga za počiniocem.

Kako su naveli meštani Donjeg Petrovca za M novine Goran je te večeri doputovao iz Beograda vozom u Putince i nastavio peške put u selo.

– Dok je išao putem, samo je odjednom protutnjalo vozilo i velikom brzinom   ga i oborilo. Veoma brzo je neko naišao iz sela i videvši  čoveka kako leži na putu, odmah su  pozvali policiju. Strašno, žao mi je Gorana bio je tako fin čovek.- kaže Dragan iz ovog sela koji je poznavao nastradalog.

Meštani za Gorana imaju samo reči hvale, kažu da se skoro doselio u njihovo selo sa suprugom i sinom, veoma brzo posle smrti  ženinog oca.

-Oni su pre toga živeli u Beogradu i kada je njegovoj ženi Vidi otac umro, rešili su da dođu da žive u Donje Petrovce. Imaju sinčića koji je mislim prošle godine krenuo u prvi razred i, eto kako se zla sudbina poigrala,  govori naš sagovornik dodajući da je Goran često odlazio u Beograd.

I tokom jučerašnjeg dana na ulazu u selo stajalo je policijsko vozilo  i službenici, koji su prolazili  ili nešto tražili na mestu nesreće. Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica našem listu je potvrđeno da je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je nastradao pešak, kao i da se traga za vozačem vozila, te da o ovoj tragediji ne mogu više nikakve informacije da daju dok traje istraga.

BRZA  VOŽNJA

Meštani Donjih Petrovaca pričaju da se skoro u njihovom mestu otvorio kafić i da često dolazi omladina i sa strane, kao i da su od tada primetili jurnjavu vozilima kroz selo.

S.Kostić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.