08.10.2018.
Izdvojena vest

PUTINCI

Asfaltiran trotoar i parking u delu Lenjinove ulice

U Putincima je, u okviru programa tekućeg održavanja putne infrastrukture, asfaltirana pešačka staza i parking u Lenjinovoj ulici, ispred OŠ „Dositej Obradović“.
Predsednik Saveta MZ Putinci Branko Mandić kaže da su uputili zahtev predsedniku Opštine za pomoć u rešavanju problema u ovoj ulici.
– Radi se o proširenju puta za jedan metar, uređenju parkinga ispred škole, postavljene su odvodnice vode i asfaltirana je staza do same ograde škole. Reč je o proširenju puta u dužini 120 metara, a ukupni radovi na asfaltiranju se odnose na preko 600 kvadratnih metara – rekao je Mandić.
On je dodao da se ljudi iz Saveta MZ Putinci trude da postepeno rešavaju sve goruće probleme žitelja ovog sela.
– U Železničkoj ulici u dužini od 150 metara nema asfalta. Prošle godine smo želeli to da uradimo, međutim nisu uređeni imovinski odnosi pošto Železnica Srbije ima svoj udeo. Očekujemo do njih saglasnost da bi nastavili sa radovima – kaže Branko Mandić.
Predsednik rumske opštine Slađan Mančić je istakao da su radovi na asfaltiranju dela Lenjinove ulice pored škole značajni, jer su tu i učenici, ali i još mlađa deca, budući da se za nekoliko dana otvara pri školi i vrtić.
– Napravićemo lep i komotan prilaz objektu, uređen je parking prostor za sve roditelje koji budu dovozili svoju decu u vrtić. Očekujemo da će u vrtiću biti od 60 do 80 dece – rekao je predsednik Mančić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.