05.03.2018.
Aktuelno

Inđija

Druga Džipijada

Više od 60 specijalnih vozila iz zemlje i inostranstva uzelo je učešće u drugoj „Džipijadi“ koja je održana minulog vikenda u Inđiji. Džipovi iz Novog Pazara, Valjeva, Golupca, Crne Gore i Engleske takmičili su se u dve kategorije- hard i soft. Prvog dana manifestacije, 03. marta Inđijci su na platou ispred Pošte imali priliku da razgledaju specijalna vozila, a nakon toga krenuli su u revijalnu vožnju. Drugog dana manifestacije, u Čortanovcima je održano takmičenje u hard, dok je na Jarkovačkom jezeru održano nadmetanje u soft kategoriji.
Vladimir Begić, organizator „Džipijade“ izrazio je zadovoljstvo zbog velikog odziva takmičara.
– Vreme nas baš nije poslužilo, s obzirom na sneg i prohodnost puteva, te smo imali mala kašnjenja učesnika koji su došli iz svih krajeva naše zemlje. I ove godine imamo učesnika iz Londona koji je i prošle godine došao specijalno na „Džipijadu“ kaže Vladimir Begić, organizator i dodaje:
– I ove godine imamo više od 60 učesnika koji su došli specijalno opremljenim vozilima spremnim za ekstremne vožnje i teške uslove terena. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi koja je prepoznala značaj ove manifestacije i trudićemo se da iz godine u godinu budemo što masovniji i bolji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.