23.02.2018.
Aktuelno

Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Leto u Rumi

„Odmor te čeka“ je slogan ovogodišnjeg 40. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu koji je otvoren 22. februara.
Na sajmu je predstavljeno više od 1.200 izlagača iz 55 zemalja, a svoje turističke potencijale rumska opština je prikazala na štandu „Divan je kićeni Srem“, pod okriljem Turističke organizacije Vojvodine.
Na ovogodišnjem Sajmu turizma akcenat se stavlja na „Leto u Sremu“, pa je Turistička organizacija Ruma uradila posebnu brošuru pod nazivom „Leto u Rumi“. Kako se ove godine obeležava stogodišnjica od prisajedinjenje Srema Kraljevini Srbiji, urađena je i brošura posvećena tom važnom datumu. Zajednički štand opština Srema posetio je na otvaranju šef Kabineta predsednika opštine Vojislav Mioković. Mirjana Vujasanović, direktorka Turističke organizacije Ruma je zadovoljna što je rumski štand bio izuzetno posećen prvog dana sajma i nada se porastu broja turista u ovoj godini.
– Pošto je Ruma u samom srcu Srema mora biti obavezna stanica za sve turiste. Ove godine sve turističke organizacije iz Srema promovišu leto u Sremu. Mi smo pripremili brošuru pod nazivom „Leto u Rumi“ i ljude u Beogradu upoznajemo da na samo 50 kilometara odavde imaju jednu pravu oazu oličenu u izletištu Borkovac, gde mogu da uživaju u prirodi, prave piknik u šumi, plivaju u pravom olimpijskom bazenu, ili pak jezeru, posete spa centar. U cilju negovanja tradicije ovog puta promovišemo i stogodišnjicu prisajedinjenja Srema Srbiji – kaže Mirjana Vujasinović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.