28.12.2017.
Aktuelno

Policijska uprava Sremska Mitrovica

Humani policajci

Двадесет осам полицијских службеника јутрос је добровољно дало крв, у акцији коју су заједно организовали Полицијска управа у Сремској Митровици, Завод за трансфузију крви и Црвени крст у Сремској Митровици.
Сремскомитровачки полицијаци дали су до сада велики број јединица крви и ван организованих акција. Кад год је било потребно, полицијски службеници су се међу првима одазивали на све хитне и ванредне позиве за добровољно давање крви.
Према евиденцијама Црвеног крста, ове године је 15 полицијских службеника у Сремској Митровици добило признања за вишеструко добровољно давање крви.
Спремност да учине све за добробит својих суграђана и свест да у сваком тренутку могу да спасу нечији живот, довољни су мотиви овим хуманим и храбрим људима за учешће у свим досадашњим и будућим акцијама добровољног давања крви. Како једнодушно кажу, имају потребу и моралну обавезу да и на овај начин помогну онима којима је таква помоћ неопходна.
Акција је реализована у просторијама Одељења полиције у Сремској Митровици од 8 до 11 часова, а међу првима, крв је добровољно дао Ђура Мандић, начелник Полицијске управе у Сремској Митровици.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.