11.12.2017.
Aktuelno

Inđija: Sistem 48

Kamerama protiv divljih deponija

Na radost svih mališana klizalište u Inđiji sa radom bi trebalo da počne 15. decembra, potvrdio je na poslednjem sastanku Sistema 48 u Inđiji, predsednik Opštine Vladimir Gak. On je rekao da su u toku pripremni radovi i podsetio da će ove godine klizalište biti postavljeno na novoj lokaciji, u parku kod Gimnazije.
Predsednik Opštine Inđija osvrnuo se i na posao koji će biti realizovan u narednom periodu, a koji se odnosi na postavljanje video nadzora na nekoliko lokacija u opštini Inđija, gde se neprestano stvaraju divlje deponije.
– O toj ideji govorili smo prethodnih šest meseci i tek sada su se stekli uslovi da je i realizujemo. Na velike metalne stubove stavićemo video nadzor sa dve strane i povezaćemo ga WI FI uređajem na neke opštinske ustanove, gde će se sve snimati. Inspekcija će na taj način moći da utvrdi ko su osobe koje bacaju smeće i stvaraju divlje deponije i na osnovu toga podnosiće odgovarajuće prijave. Zaista je ružna slika tako odlagati smeće. Sa druge strane i radnici „Komunalca“ gube dragoceno vreme zbog toga. Želimo da Inđija izgleda dostojno imidžu kakav je prati – kaže Gak i dodaje da na ovaj način žele da suzbiju stvaranje divljih deponija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.