21.11.2017.
Društvo

Pećinci

Raspuštena Skupština

Odlukom Vlade Republike Srbije u opštini Pećinci raspuštena je Skupština opštine i obrazovan Privremeni organ, koji će do lokalnih izbora obavljati sve poslove iz nadležnosti Skupštine i izvršnih organa opštine Pećinci. Na mesto predsednika Privremenog organa imenovana je dosadašnja predsednica pećinačke opštine Dubravka Kovačević Subotički, a za članove su imenovani Zoran Vojkić, Snežana Gagić, Milenko Đurđević i Siniša Đokić.
Na prvoj sednici Privremenog organa, održanoj 30. oktobra, usvojen je Poslovnik o radu Privremenog organa, a za sekretara ovog tela izabrana je Jelena Mićić, dosadašnji sekretar Skupštine opštine Pećinci.
-Obrazovanjem Privremenog organa obezbeđeno je nesmetano funkcionisanje pećinačke lokalne samouprave u narednom periodu. Takođe, želim da naglasim da naši sugrađani neće trpeti zbog uvođenja privremenih mera i da će svi infrastrukturni radovi koji su u toku biti privedeni kraju, kao i da ćemo nastaviti sa realizacijom svih započetih projekata. Sve opštinske službe će nastaviti sa redovnim obavljanjem poslova iz svoje nadležnosti čime ćemo obezbediti nesmetano svakodnevno funkcionisanje lokalne zajednice – izjavila je Kovačević Subotički.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.