17.10.2017.
Sport

Karatisti „Sirmijuma“

Zlatni u Temerinu

U nedelju, 15. oktobra u Temerinu je održan 15. Internacionalni karate turnir. Na takmičenju je učestvovalo 25 klubova sa 384 takmičara. Nastupali su takmičari iz Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije. U velikoj konkurenciji u katama i borbama, Karate klub „Sirmijum“ je osvojio 35 medalja i to 13 zlatnih, 13 srebrnih i devet bronzanih. U pojedinačnoj konkurenciji, zlatne medalje osvojili su: Vuk Petrović, Lazar Alargić, Srđan Ilić, Vladimir Pavlešin, Aleksa Vuletić, Aleksandar Sikin i Đorđe Grujić. Srebre medalje osvojili su: Ema Petrović, Mladen Marković, Vladimir Pavlešin, Zorana Ćirić, Vanja Grujić, Vuk Kozlina, Srđan Đonić i Anastasija Pavlešin. Bronzane medalje osvojili su: Hana Tupenarac, Nemanja Žunić, Bogdan Kovačević, Vanja Grujić, Đorđe Grujić, Boško Ćirić, Jovan Jelić, Luka Tanasić i Igor Spahić. U ekipnoj konkurenciji osvojeno je šest zlatnih, pet srebrnih i četiri bronzane medalje.
Na kraju turnira proglašeni su najuspešniji takmičari u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za najuspešnije takmičare proglašeni su Vuk Petrović i Vanja Grujić, koji su članovi Karate kluba „Sirmijum“.
Ovo takmičenje je poslužilo za proveru svih takmičara pred Kup Srbije koji će se održati u Sremskoj Mitrovici u novembru.
Uprava kluba čestita svim takmičarima i trenerima na ostvarenim rezultatima.

S. R.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.