11.10.2017.
Aktuelno

Odbojkašice „Vizure“ iz Rume

Osvajačice Superkupa

Odbojkašice „Vizure“ su u svom novom domu, u Rumi, pred 800 gledalaca osvojile Superkup pošto su za 68 minuta savladale „Jedinstvo“ iz Stare Pazove sa 3:0 (25:15, 25:22, 25:14).
Šampionke su se tako osvajačicama Kupa revanširale za prošlogodišnji poraz, a gošće su samo u drugom setu pružile jači otpor, ali nisu uspele da izjednače i učine meč uzbudljivijim. U pobedničkom timu odskočile su Lozo sa 14, Aleksić sa 13 i Erić sa 10, a kod „Jedinstva“ samo Vujnović sa 10 poena.
„Vizura“ je četvrti put u istoriji osvojila titulu pobednika Superkupa Srbije, pošto je tokom sva tri seta bila kvalitetniji rival u duelu sa „Jedinstvom“ iz Stare Pazove.
Utakmicu u Rumi posmatrali su Ivan Knežević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Petar Bogunović, predsednik OSV, Slobodan Boškan, predsednik SSV, Veljko Petković, Andrija Gerić i Vasa Mijić, nekadašnji reprezentativci i osvajači zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.
Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, predao je Slađani Erić, kapitenu Vizure iz Rume, pehar i trofej namenjen pobedniku V Superkupa Srbije 2017.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.