03.10.2017.
Aktuelno

Saobraćajna policija

Svetlosna signalizacija neophodna

Vladimir Roljić, načelnik Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici podseća vozače da sa jesenjim radovima u polju i lošim vremenom dolazi do smanjene vidljivosti, mokrih kolovoza i blata na putevima.
– U poslednjih sedam dana imali smo dve saobraćajne nezgode, u kojima su učestvovali vozači traktora, putničko vozilo je udarilo u prikolicu koju je vukao traktor. U obe nezgode došlo je do povređivanja lica, u drugoj nezgodi koja se desila između Kuzmina i Bosuta povređeno je šest lica. Ovom prilikom apelujem na vozače, posebno vozače poljoprivrednih mašina da obrate pažnju na ispravnost svetlosne signalizacije, jer je ona veoma važna kada je u pitanju bezbednost u saobraćaju. Dolazi nam period loših vremenskih prilika, saobraćaj će se odvijati u uslovima smanjene vidljivost, zato apelujem na vozače da prilagode vožnju vremenskim prilikama i da poštuju ograničenja – poručio je Vladimir Roljić.
Načelnik Roljić je dodao da će saobraćajna policija i tokom oktobra u zoni osnovnih škola kontrolisati brzinu kretanja vozila. Moraće da se poštuje ograničenje od 30 kilometara na čas i neće biti tolerancije, kazne će se naplaćivati za prekoračenje brzine, istakao je Roljić.

S. K.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.