20.09.2017.
Aktuelno

Pozorište „Dobrica Milutinović“

Amateri pred mitrovačkom publikom

Na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u petak 6. oktobra sa početkom u 20 časova biće odigrana predstava „Amateri“ reditelja Aleksandra Jankovića.
U pitanju je socijalno angažovana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice – siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral.
Dovedeni na rub egzistencije, junaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Zlatko Belić Beli (Marko Janjić ), isfrustrirani kukavac Grga (Miloš Vlalukin), lokalni socijani slučaj Kuka (Srđa Bjelogrlić) i iskusna prostitutka Stella, sa dva L (Milena Predić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju da snime porno film “Made in Serbia” koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove. Kako to obično biva u životu, priča kreće drugim tokom tako da oni, umesto telesne, pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strepnje i frustracije, svoje utopijske želje…
Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 600 dinara. Rezervacije karata važe do 4. oktobra. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti u Sekretarijatu Pozorišta radnim danima do 15 časova, ili na telefon 022/615-115.

Unestite reč ili frazu koju želite da pronađete.